Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel de-al doilea mare val de călătorii din acest an era așteptat în Austria de Rusalii, cu o presiune puternică în special pe rutele nord-sud. Potrivit Asfinag, sunt de așteptat întârzieri în special pe autostrăzile A10 Tauern, A11 Karawanken, A9 Pyhrn și A13 Brenner. Prin urmare, toți angajații ASFINAG sunt „în priză, în special în punctele fierbinți preconizate”.

Weekendul de Rusalii este prima dată în acest an când intră în vigoare închiderea ieșirilor de pe autostrada A10 Tauern, în provincia Salzburg, a subliniat Asfinag. Vehiculele care nu au o destinație în Austria sau în provincia Salzburg nu au voie să părăsească autostrada între orele 06:00 și 22:00. Interdicția se aplică de vineri până luni inclusiv. De asemenea, este afectată și ieșirea Altenmarkt de pe drumul B320 Ennstal.

În districtele Innsbruck, Innsbruck Land, Kufstein și Reutte, se vor aplica interdicții de circulație pentru persoanele aflate în tranzit pe mai multe drumuri naționale începând cu sfârșitul săptămânii de Rusalii. Aceste interdicții de circulație afectează toate vehiculele, inclusiv motocicletele. În plus, vineri și sâmbătă, traficul de camioane în direcția Italia a fost taxat la granița din Kufstein. Traficul va fi contorizat și în zilele de după Rusalii, de marți, 7 iunie, până joi, 9 iunie, a anunțat Asfinag.