Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crezând cu siguranță că poate trece neobservat încercând să folosească tunelul Fourvière pe timp de noapte, un convoi excepțional turcesc care transporta un bungalou nu a putut intra în acest tunel, limitat la un maxim de 7,5 tone. În dimineața zilei de 31 mai, în jurul orei 05:00, pe direcția Marsilia-Paris, a părăsit portul Sète și se îndrepta spre Anglia.

Pentru că nu a putut intra în tunel din cauza dimensiunilor, camionul turcesc a fost dirijat înapoi de autoritățile franceze, ceea ce a necesitat închiderea M6 timp de 35 de minute, traficul fiind în continuare blocat mai multe ore, în lipsa unei rute alternative.

Un alt șofer turc a fost protagonistul unei alte întâmplări nefericite tot în Franța, în apropiere de Saint-Rambert-d’Albon. În jurul orei 23:00, 3 indivizi au atacat șoferul de camion turc în vârstă de 65 de ani, parcat pe N7, și l-au jefuit de 2.000 de euro în numerar înainte de a fugi.

Extrem de șocat, turcul a fost dus la spital și urma să fie audiat în cursul zilei. O anchetă a fost deschisă de jandarmii din regiunea Drôme.