Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un convoi turcesc a blocat o autostradă din Franța după ce a intrat într-un tunel cu acces interzis pentru camioane

Crezând cu siguranță că poate trece neobservat încercând să folosească tunelul Fourvière pe timp de noapte, un convoi excepțional turcesc care transporta un bungalou nu a putut intra în acest tunel, limitat la un maxim de 7,5 tone. În dimineața zilei de 31 mai, în jurul orei 05:00, pe direcția Marsilia-Paris, a părăsit portul Sète și se îndrepta spre Anglia.

Pentru că nu a putut intra în tunel din cauza dimensiunilor, camionul turcesc a fost dirijat înapoi de autoritățile franceze, ceea ce a necesitat închiderea M6 timp de 35 de minute, traficul fiind în continuare blocat mai multe ore, în lipsa unei rute alternative.

Un alt șofer turc a fost protagonistul unei alte întâmplări nefericite tot în Franța, în apropiere de Saint-Rambert-d’Albon. În jurul orei 23:00, 3 indivizi au atacat șoferul de camion turc în vârstă de 65 de ani, parcat pe N7, și l-au jefuit de 2.000 de euro în numerar înainte de a fugi.

Extrem de șocat, turcul a fost dus la spital și urma să fie audiat în cursul zilei. O anchetă a fost deschisă de jandarmii din regiunea Drôme.

Articole similare

Ad