AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW Holding a livrat 20 camioane noi DAF catre Filip Spedition

Compania EVW Holding, dealer DAF in Romania, a incheiat un contract important cu
Filip Spedition din Arad pentru 20 de camioane noi DAF XF 460 / 410 LD. Contractul confirma parteneriatul initiat anul trecut cand EVW Holding a livrat 5 unitati DAF XF 460 LD in curtea Filip Spedition. Vehiculele parte a prezentului deal, sunt deja in traseu, fiind livrate in mai anul acesta.
Compania aradeana a decis sa mearga in continuare pe camioane DAF date fiind raportul bun calitate-pret si fiabilitatea marcii olandeze.
 

Negocierile s-au derulat in februarie, iar in martie s-a luat decizia de achizitie.
Filip Spedition a optat tot pentru camioane DAF deoarece vehiculele cumparate anul trecut s-au remarcat prin consum scazut de combustibil, randament, fiabilitate si confort. La luarea deciziei a contribuit si calitatea inalta a serviciilor after-market oferite de dealerul EVW Holding din Arad: servisare la standard inalte, piese si anvelope de calitate.
Filip Spedition a debutat in 1991 ca o afacere de familie cu orientare diferita de aria transporturilor. Din 1997 compania a inceput sa faca transporturi internationale, initial in Italia si apoi in Italia, Franta, Spania, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Marea Britanie. Flota companiei cuprinde 200 megatrailere.

Articole similare

Ad
Ad