Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Ewald Raben (CEO Raben Group) este „Antreprenorul Anului“ in Germania

Ewald Raben, CEO Raben Group, a primit Premiul LEO (Logistica, Excelenta si Optimizare) “Antreprenorul Anului”, acordat de cea mai importanta publicatie de logistica din Germania, Deutsche Verkehrs-Zeitung, intr-o gala care a avut loc in Hamburg. Distinctia vine la scurt timp dupa ce Grupul a anuntat lansarea unei retele proprii de transport in Germania.
„Raben Group este o companie de familie, iar valoarea noastra intrinseca este antreprenoriatul completat de curaj, perseverenta si combinatia potrivita de experienta cu viziune. In calitate de furnizor de servicii de logistica, ne dorim sa sprijinim obiectivele de business ambitioase ale clientilor nostri si suntem preocupati in permanenta sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Propria noastra retea de distributie in Germania ne ofera mai multa flexibilitate si ne ajuta sa ne exploatam capacitatile in beneficiul clientilor nostri", afirma Ewald Raben, CEO Raben Group.
 

Premiile LEO  sunt acordate anual, incepand din 2007, liderilor de business si profesionistilor din domeniul logisticii care se remarca prin calitatea serviciilor, implicare sociala deosebita sau idei inovatoare.
Reprezentantii Raben Group, Tomasz Nie?wicki (CEE Region Director) si Sebastian Gryszkiewicz (Business Development Manager), vor fi prezenti la evenimentul ExpoTranzit ce se va desfasura in 26-27 aprilie, la Cluj (Grand Hotel Italia), unde vor sustine o prezentare privind suprematia transportului estic in vestul Europei. Acestia vor aborda subiecte de actualitate, amintind solutiile pe care firma cu capital olandez le adopta pentru a face fata provocarilor cu care se confrunta companiile de transport din estul Europei: repausul de 45 de ore, plata salariului minim conform Directivei detasarii transnationale, criza de soferi, digitalizarea industriei de logistica si transport etc.
Informatii suplimentare privind ExpoTranzit puteti gasi la adresa http://www.traficmedia.ro/ 11611-expo-tranzit-2018.html  sau la telefon 021.777.06.98/99.

Articole similare

Ad