Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ewals Care Cargo infiinteaza Echipa mobila de asigurare a calitatii

In ianuarie 2016, Ewals Care Cargo a infiintat Echipa mobila de asigurare a calitatii (MQT – Mobile Quality Team). Dupa un studiu de cercetare inovator, ECC a observat ca multi clienti au nevoie sa isi imbunatateasca procesele logistice. Echipa mobila de asigurare a calitatii a fost infiintata pentru a-i ajuta pe clienti sa realizeze acest lucru intr-un mod mai structurat si mai productiv, cu scopul de a reduce costurile.  Pana in prezent, toti clientii care au fost vizitati de MQT au raspuns pozitiv la aceasta noua initiativa.
MQT este alcatuita dintr-o echipa de experti tehnici autorizati, care detin experienta si cunostinte considerabile privind modurile de transport, echipamentele, ambalarea si ancorarea marfii.
 

Echipa isi propune sa priveasca inovatia din perspectiva clientului, prin vizitarea clientilor si efectuarea observatiilor la fata locului, in vederea optimizarii procesului de logistica. Mai exact: doreste sa aduca imbunatatiri in ceea ce priveste ancorarea si ambalarea marfii, calitatea echipamentelor si aspectele privind sanatatea si securitatea la sediul clientului.
Un obiectiv important in cadrul QESH (Quality, Environment, Safety and Health – Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate) este imbunatatirea continua a calitatii si a cunostintelor in randul conducatorilor auto. Prin verificarea calitatii echipamentelor si a activitatii conducatorilor auto, comportamentul soferilor si modul in care acestia manevreaza echipamentele pot fi imbunatatite. Metoda optima de ancorare a marfii este calculata si testata de catre experti autorizati pentru a se garanta respectarea standardelor europene. In afara de ancorarea marfii, repartizarea acesteia este calculata pentru a utiliza cat mai eficient spatiul de incarcare, pentru a reduce riscul de deteriorare, a creste volumul si a optimiza repartizarea greutatii pe axele vehiculului. In plus, gestionarea ambalajelor poate fi luata in considerare in vederea reducerii costurilor de ambalare si pentru a avea siguranta ca marfa este ancorata.

Articole similare

Ad