Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EXCHAiNGE 2019: au fost anuntati finalistii!

Bosch, Continental, Lufthansa Technik Logistik Services si Nokia au avansat in runda finala a Premiilor Supply Chain Management 2019. De asemenea, Magazino, Metrilus, parcelLab si shipcloud sunt finalisti pentru Smart Solution Award 2019. Ambele premii vor fi acordate in 27 noiembrie la cel de-al saptelea summit international al EXCHAiNGE de la Frankfurt.
Participantii la eveniment vor avea oportunitatea de a-si exprima voturile in direct pe 26 noiembrie. „Ideile transmise de proiecte ilustreaza faptul ca abilitatile sunt considerate critice in lantul de aprovizionare pentru a adauga valoare“, remarca Harald Geimer, partener la PwC Management Consulting. „Cei care au ajuns in runda finala au obtinut deja un real succes“, adauga dr. Petra Seebauer, director general al EUROEXPO Messe-und Kongress-GmbH si initiator al EXCHAiNGE.

Premiul Smart Solution va fi prezentat pentru al doilea an, onorand concepte inovatoare care se afla inca intr-o etapa timpurie de implementare, dar care evidentiaza solutii cu potential de transformare fundamentala a lanturilor valorice traditionale.

Articole similare

Ad