Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

EXCHAiNGE 2019: Continental castiga SCM Award, iar parcelLab revendica Smart Solution Award

Furnizorul auto Continental a castigat premiul SCM 2019, prezentat pentru cel de-al 14-lea an de compania de consultanta PwC si revista Logistik Heute. Premiul Smart Solution, acordat pentru al doilea an, i-a revenit lui parcelLab. Ceremonia de premiere a avut loc la Frankfurt, la conferinta EXCHAiNGE, parte a expozitiei Hypermotion. Juriul a fost alcatuit din cercetatori, consultanti si jurnalisti din industrie, dar si participantii au fost incurajati sa isi voteze preferatii.

Grupul Continental Automotive a prezentat viziunea „Fast Forward 2030” privind lantul de aprovizionare, in scopul pregatirii pentru Industria 4.0, aducand o mai mare agilitate si transparenta lantului de aprovizionare complex a peste 100 de unitati de productie, 5.700 de furnizori si 157 de miliarde de componente. Primele economii de costuri au fost deja realizate la cele doua fabrici inteligente pilot din Regensburg (Germania) si Zvolen (Slovacia). „Suntem foarte mandri de Premiul SCM 2019. Intregul nostru ecosistem al lantului de aprovizionare este in prezent in flux, iar asta are un impact imens asupra fabricilor, furnizorilor si clientilor nostri. Un raspuns indraznet la schimbari si la Industria 4.0 ne va consolida avantajul competitiv si va deschide noi oportunitati de crestere”, a remarcat Jan Axt, director de strategie si inovatie in SCM la Continental Teves AG & Co. „Echipa noastra interdisciplinara lucreaza deja din greu la trecerea de la un lant de aprovizionare traditional la o retea de aprovizionare autonoma.”
parcelLab a castigat premiul Smart Solution cu o solutie de imbunatatire a experientei clientilor din e-commerce in timpul efectuarii platii, prin customizare. parcelLab ofera monitorizare in timp real a fiecarei comenzi individuale, permitandu-le retailerilor online sa isi proiecteze relatiile cu clientii post-vanzare in jurul dorintelor si nevoilor lor unice. „Suntem incantati ca am reusit sa castigam premiul Smart Solution din acest an si sa ii impresionam pe expertii din juriu cu ideea noastra. Speram ca participarea noastra la Smart Solution Award a evidentiat importanta comunicarilor personalizate post-vanzare si ca e-commerce va deveni si mai personalizat in viitor – de la plata si transport, pana la retururi”, a declarat Tobias Buxhoidt, fondator & CEO al parcelLab GmbH.

Articole similare

Ad