Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Expertii din supply-chain se vor intalni si toamna aceasta la Frankfurt

Pe 26-27 septembrie va avea loc la Frankfurt cea de-a cincea editie a "EXCHAiNGE – the Supply Chainers' Conference", prilej cu care o serie de specialisti in supply-chain din mai multe industrii sau institutii academice de cercetare vor aduce in prim plan provocarile actuale si strategiile de succes aplicate in acest sector.
Conferinta, care va avea ca tema „La inceput a fost suplly-chain-ul…", va avea loc la Frankfurt's House of Logistics and Mobility (HOLM), iar printre participanti se vor numara persoane de decizie din companii de diverse dimensiuni, de la cele de tip start-up, pana la medii si mari.
 

Moderatorul evenimentului va fi Klaus Krumme, managing director al Centrului ZLV pentru Logistica si Trafic al Universitatii Duisburg-Essen. In prima zi, speaker-ul principal va fi profesorul Uwe Schneidewind (presedinte si sef executiv de cercetare in cadrul Institutului Wuppertal), care considera ca lantul de aprovizionare este factorul cheie pentru practici durabile in afaceri, iar in cea de-a doua zi, principalul vorbitor va fi Philipp Diekhöner, strateg in inovatii si autor din Singapore, care va pune inovatia central si va oferi un raspuns la intrebarea: „Start-up-urile, corporatiile sau clientii – care dintre acestia vine in realitate cu inovatia?". Alte teme abordate in conferinta vor fi: „Rezistenta Vs.eficienta", „Cultura transformarii digitale", „Practici pentru un business sustenabil", „Deschiderea catre inovatii in SC" sau „Stapanirea digitalizarii".
Punctul culminant al evenimentului va fi gala de decernare a Supply Chain Management Award, termenul de depunere a aplicatiilor urmand sa se incheie pe 30 iunie.
Pentru mai multe informatii legate de "EXCHAiNGE – the Supply Chainers' Conference" vizitati www.exchainge.de.

Articole similare

Ad