Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Exporturile si importurile sunt aproape „inghetate“

Luna trecuta, pe Bursa TimoCom exporturile au inregistrat volume in usoara scadere fata de luna anterioara, in vreme ce importurile au marcat o crestere mai accentuata, fara insa a recupera prea mult din decalajul mare, in sens negativ, fata de primele luni ale anului.
Singura crestere a exporturilor a fost inregistrata pe relatia Marea Britanie, unde s-a ajuns la un raport marfa/camion de 10/90, comparativ cu 9/91, luna anterioara. In plus, au ramas la acelasi nivel, ca si luna trecuta, mai multe destinatii: Belgia, Bulgaria, Cehia, Germania si Olanda.
 

In partea opusa, scaderea cea mai mare a exporturilor a fost inregistrata luna trecuta pe relatiile Austria (de la 13/87 la 5/95), Polonia (de la 16/84 la 11/89) si Ungaria (de la 16/84 la 12/88).
Pe de alta parte, cele mai accentuate cresteri ale importurilor s-au inregistrat pe relatiile Polonia (de la 44/56 la 62/38) si Italia (de la 17/83, luna trecuta, la 27/73), in vreme ce scaderea cea mai accentuata a volumelor de import a venit dinspre Bulgaria, unde s-a ajuns la un raport marfa/camion de 34/66, comparativ cu 35/65, luna trecuta. Importurile s-au mentinut la acelasi nivel ca luna anterioara atat in Belgia, cat si in Marea Britanie, ambele stabilizandu-se la un raport marfa/camion de numai 2/98.

Articole similare

Ad
Ad