Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ExpoTranzit da startul inscrierilor la maratonul de conferinte organizate pe transport si logistica de pe 21-23 aprilie


Revista Tranzit a inceput inscrierile pentru cele 12 conferinte organizate cu ocazia ExpoTranzit, primul targ de transport si logistica organizat la Cluj intr-o formula moderna si foarte dinamica.
Fie ca este vorba de transportatori, companii de logistica, retail, producatori si furnizori de produse si servicii pentru firmele de transport si logistica, toti se pot inscrie gratuit ca vizitatori la ExpoTranzit.
 

Printre firmele care vor expune autobuze, camioane, vanuri, semiremorci si stivuitoare se numara Mercedes-Benz, Iveco, Volvo Trucks, Renault Trucks, DAF (EVW Holding), Scania, MAN, Krone (CTE Trailers), Schmitz Cargobull, Koegel (Hochstaffl), Schwarzmueller, InterCargo (Wielton), Jungheinrich, Toyota, Nissan, VDL Bus, Anadolu s.a.
De asemenea, va asteapta sa le treceti „pragul” standurilor interioare Arobs, Bridgestone, Hankook, BursaTransport, Total Technologies (Honeywell), Trans.eu, Axes Software, Safety Broker, Pneumaxx, Tachonan s.a.
De asemenea, speakeri de talie internationala vor oferi informatii, studii de caz, best practices atat in domeniul transportului international de marfa (MiLoG, Legea Macron din Franta, amenzi pentru companie/sofer pentru petrecerea perioadei de odihna saptamanala normala in cabina camionului, cost/km etc.), cat si al celui de persoane (liberalizare, contract de delegare de gestiune etc.).
Patru conferinte internationale de logistica (automotive, temperatura controlata, marfuri de valoare si retail) vor completa oferta informationala a expozitiei, in ultima zi de targ, pe 23 aprilie, urmand sa fie organizat un targ de cariere si job-uri in domeniul transportului si logisticii.

Intrarea la expozitie si conferinte este gratuita, dar numai pe baza de preinscriere.

Asigurati-va ca aveti loc in audienta conferintelor Tranzit! Numarul de locuri in salile de conferinte este limitat. Contactati-ne la tel.: 021 777 06 98-99 sau e-mail: office@traficmedia.ro pentru programul complet al conferintelor.

Articole similare

Ad