Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Expozitie, conferinte, networking si o petrecere de neuitat

Si anul acesta cea de a doua editie a ExpoTranzit a reusit sa adune aproape 1.000 de participanti in cele doua zile (6 si 7 aprilie) in spatiul generos si elegant oferit de Grand Hotel Italia din Cluj.
Alte peste 6.000 de persoane au vizualizat live secvente luate de la cele sase camere furnizate de Axis Communications, cu licente Cam Streamer, montate in sala de conferinte si in spatiile expozitionale de la interior si exterior, de catre firma clujeana Green Security, distribuitor Axis Communications. ExpoTranzit este primul eveniment din industria de transport si logistica din Romania care a putut fi urmarit in direct de mii de persoane ce nu au avut timp sa ajunga fizic la Cluj.
 

Cele cinci conferinte de transport de marfa, logistica si transport de persoane s-au bucurat de o audienta numeroasa, problemele de maxim interes fiind prezentate integral in paginile acestei editii.
Suprafata de expunere exterioara de circa 4.500 m2 a fost aproape plina de vanuri (Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Volkswagen), pick-up-uri (Ford), camioane (Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania, Volvo, Ford Trucks), semiremorci (Krone, Kögel, Schmitz Cargobull, Schwarzmüller si Wielton), autobuze si autocare (Bavaria Bus, Isuzu, Iveco Bus, Karsan, Mercedes-Benz, Temsa, Scania, Beulas, VW).
La interior au avut standuri 41 de companii care au ocupat 700 m2 din cei 900 m2 disponibili.
Multumim tuturor partenerilor care au contribuit la succesul ExpoTranzit, cat si numerosilor speakeri care si-au pregatit prezentari extrem de interesante si care au necesitat o documentatie temeinica si, nu in ultimul rand, le multumim sutelor de transportatori, logisticieni si producatori, care si-au luat timp pentru a petrece alaturi de noi experienta ExpoTranzit 2017. Va dam intalnire din nou la Cluj, pe 26 si 27 aprilie 2018!

Articole similare