Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

FAN Courier elimina obligativitatea stampilei in relatia cu clientii sai

Compania de curierat se aliniaza noilor reglementari privind modificarea regimului utilizarii stampilei, prevazute prin Ordonanta 17/2015, publicata in Monitorul oficial din 20 iulie.
Odata cu intrarea in vigoare a Ordonantei privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare si modificarea si completarea unor acte normative, in relatia cu clientii sai, persoane fizice, persoane juridice de drept privat precum si institutii fara personalitate juridica, FAN Courier elimina obligativitatea stampilarii documentelor.
 

Conform prevederilor actului normativ, incepand din 23 iulie 2015, stampilarea documentelor nu mai este obligatorie in relatia dintre persoane de drept privat. Obligativitatea utilizarii stampilei pe inscrisuri oficiale se mentine doar pentru institutiile publice.
”FAN Courier saluta adoptarea Ordonantei 17, eliminarea stampilei fiind un pas firesc catre alinierea la normativele internationale in materie. De la momentul intrarii in vigoare a actului normativ, am decis sa renuntam la stampila si totodata am demarat procesul de informare a clientilor in acest sens”, a declarat Nadir Balasel, director adjunct FAN Courier.

Articole similare

Ad
Ad