Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier, investiţii de 4 milioane de euro pentru a creşte productivitatea curierilor

FAN Courier a investit anul acesta 4 milioane de euro pentru înlocuirea integrală a flotei de PDA-uri (dispozitive mobile de tip „enterprise”  – n.n.), ca parte integrantă a unui amplu proces de modernizare tehnologică derulat de companie. Noile echipamente  vor intra în dotarea curierilor FAN până la jumătatea lunii octombrie și vor conduce deopotrivă la creșterea productivității activității curente și a calității serviciilor prestate.

Până la jumătatea lunii octombrie, vom încheia procesul de înlocuire a vechilor terminale mobile din dotarea curierilor cu un nou echipament performant, capabil să susțină dezvoltările ulterioare  precum și creșterea productivității. Am achiziționat 3.700 de dispozitive noi care le vor înlocui pe cele actuale și, în același timp, am dezvoltat o nouă aplicație de curierat care va rula pe noile terminale. Noua soluție de care curierii noștri vor beneficia în teren este  mult mai flexibilă, aduce o îmbunătățire a experienței utilizatorilor și va permite creșterea calității serviciilor”, a declarat Daniela Catrinoiu, Chief Information Officer FAN Courier.

Înlocuirea dispozitivelor PDA face parte dintr-un amplu program de ”upgrade tehnologic” pe care FAN Courier l-a demarat în contextul accelerării proceselor de digitalizare și robotizare. Prin intermediul PDA-urilor, curierii primesc și transmit în timp real din teren informații despre livrări și comenzi către sistemele centrale ale FAN sau emit documente de transport sau de încasare.

Investiția în PDA-uri și tehnologizare însumează aproape o cincime din totalul investițiilor pe care FAN Courier le-a bugetat pentru anul 2020, ținând cont inclusiv de noul context economic de piață, generat de criza SARS-COV2.

FAN Courier estimează  pentru 2020 un buget de 24 milioane de euro, 12 milioane de euro fiind alocați  construcției și dezvoltării spațiilor pe care le deține sau exploatează compania iar alți 6,4 milioane de euro fiind folosiți pentru întreținerea și modernizarea flotei auto.

Articole similare

Ad