Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier se alătură proiectului Vreau.Online

FAN Courier s-a alăturat inițiativei Vreau.Online, care își propune să digitalizeze 50 de producători români în 2021, pentru a-i face cunoscuți atât în România, cât și în străinătate.

Programul oferă beneficii totale în valoare de 250.000 EUR, respectiv o valoare de 5.000 EUR/producător, sumă cuantificabilă în soluții și cursuri specifice. Campania își propune să realizeze o bază de date publică cu informații specifice și să faciliteze transferul de know-how digital, iar beneficiarii vor beneficia de facilitarea accesului la Fonduri Europene sau naționale prin parteneriate strategice.

„Inițiativa pentru DIGITALIZAREA PRODUCĂTORILOR DIN ROMÂNIA are rolul de ONE STOP SHOP în care soluțiile sunt integrate și funcționează unitar“, arată inițiatorii.

Vreau.Online este un program de accelerare susținut de cei mai importanți furnizori de tehnologie și soluții digitale din România, cu expertiză și instrumente integrate și are ca scop creșterea competitivității producătorilor din România, atât la nivel național cât și internațional. FAN Courier s-a alăturat proiectului și a devenit unul dintre parteneri. Termenul de aplicare este 1 august, iar înscrierile se pot realiza aici: Vreau.Online

„Ne propunem ca în 2021 să digitalizăm cel puțin 50 de producători din România, să îi sprijinim în procesul de transformare al companiilor acestora și, în același timp, să le facilităm accesul la noi piețe, dar și la surse de finanțate precum fonduri europene sau naționale, prin parteneriate strategice. Programul are și o componentă de informare și educare a pieței despre beneficiile digitalizării și de facilitare a transferului de know-how digital”, a declarat Băbășan, CEO Blugento, companie specializată în furnizarea de soluții de eCommerce, cea care, alături de 21 de companii, a pus bazele alianței.

Articole similare

Ad