Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Federal Mogul a cumparat active Honeywell Friction Materials

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) a anuntat la jumatatea lui iulie ca Divizia sa Motorparts a incheiat achizitia unor active Honeywell Friction Materials, companie care are sediul la Glinde (Germania) si desfasoara operatiuni importante in Romania si China.
Aceasta decizie consolideaza semnificativ capacitatea de productie si inginerie a portofoliului global de produse de franare actual al Federal-Mogul Motorparts si permite accelerarea strategiei pe termen lung de crestere a liniilor de produse de franare.
 

De asemenea, achizitia intareste pozitia de lider de piata pe segmentele OE si aftermarket pe care o are compania, in special in Europa si Asia.
Divizia cumparata opereaza exclusiv in Europa, China si Brazilia, nu si in Statele Unite. Iar achizitia nu include numele Bendix sau linia de produse ori alte active, pasive, sau operatiuni din Statele Unite. In plus, asa cum este detaliat in contractul definitiv de achizitie, Honeywell pastreaza si toate responsabilitatile legate de produsele cu azbest sau alte reclamatii similare si s-a angajat sa elibereze Federal-Mogul de orice raspundere pentru aceste reclamatii.

Articole similare

Ad