Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIA ETRC și ITOY anunță un parteneriat media unic

Campionatul European de Curse de Camioane FIA (ETRC) și juriul internaţional de presă Truck of the Year (ITOY), o organizație non-profit înregistrată în Austria, au anunțat un parteneriat media unic, cu scopul de a dezvolta și a evidenția interese comune specifice.

Aceste subiecte includ, desigur, cursele care vor fi organizate în cadrul ETRC şi toate informaţiile care rezultă de aici şi care se va bucura de o acoperire extinsă în revistele și site-urile ITOY, precum şi pe reţelele de socializare ITOY. De la Nürburgring va veni implicarea directă a membrilor ITOY într-un nou format de talk-show, numit TruckTalk.

TruckTalk va acoperi subiecte legate de curse, dar şi de industrie în general, precum interviuri cu personalități de top, probleme de siguranță, noi tehnologii, durabilitate și lipsa șoferilor de camioane.

Talk show-urile, care vor dura între 15 şi 60 de minute, vor fi distribuite online sau difuzate în timpul fiecărui eveniment oficial din calendarul curselor din 2021.

Conform acordului, membrii ITOY vor primi conținut media exclusiv și acces la ETRC Digital Media Hub, care găzduiește o arhivă video completă, susținută de motoare de căutare inteligente. Mai mult, jurnaliștii ITOY vor avea acces exclusivist în culise la curse, inclusiv informații despre funcționarea ETRC și interviuri.

Membrii ITOY se vor conecta cu parteneri și echipe de curse, pentru a dezvălui povești exclusive referitoare la poziția FIA ETRC ca platformă de lider pentru tehnologii durabile.

FIA ETRC și ITOY lucrează activ la proiecte noi și mai comune, care vor fi anunțate în viitor.

Amintim faptul că Premiul International Truck of the Year (ITOY) a fost lansat inițial în 1977 de jurnalistul britanic Pat Kennett, editorul revistei Truck. Astăzi, cei 24 de membri ai juriului reprezintă reviste de top pentru vehicule comerciale din întreaga Europă. Mai mult, în ultimii ani, ITOY și-a extins sfera de influență prin numirea de membri asociați pe piețele de camioane în creștere din China, India, Africa de Sud, Australia, Brazilia, Japonia, Iran și Noua Zeelandă. În total, numărul de cititori combinat al operatorului de camioane al celor 24 de reviste ale membrilor juriului complet ITOY, precum și cele ale celor opt membri asociați ai acestuia depășește un milion.

România este reprezentată în ITOY de revista Tranzit.

Articole similare

Ad