Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIAA Madrid 2014, o editie de succes

161 de expozanti s-au reunit la sfarsitul lui octombrie la Madrid, pentru o noua editie a salonului international de autobuze si autocare FIAA. Printre noutatile prezentate anul acesta – unele dintre ele in premiera internationala – se numara gama Iveco Daily Minibus Euro 6, modelul Scania Citywide, destinat transportului urban si suburban, autobuzul electric Irizar i2e, minibusul electric Car-Bus.net, dezvoltat in colaborare cu Rampini, noul autobuz Solaris Urbino, autocarele Setra TopClass si ComfortClass seria 500 s.a.
 

In acelasi timp, Indcar si Castrosua au anuntat inceperea unei colaborari privind comercializarea vehiculelor ambelor marci, dar si pe parte de dezvoltare de produse, fabricatie si servicii post-vanzare.
Cum Spania este o piata orientata cu predilectie catre combinatii sasiu plus caroserie, oferta de autobuze si autocare a fost completata de o gama completa de sasiuri de la principalii furnizori europeni. Nu au lipsit nici standurile furnizorilor de componente si accesorii. In plus, in spatiul exterior amenajat special pentru teste vizitatorii au putut sa incerce 15 vehicule furnizate de Iveco, Mercedes-Benz, Setra, Otokar, Vectia, MAN si XMQ.

Articole similare

Ad