Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flanco Retail își mărește echipa de senior management

În luna mai, Flanco Retail a făcut schimbări semnificative în echipa sa de senior management prin adăugarea a doi noi membri.

Astfel, Cătălin Cîrnaru a fost numit Director Operațiuni, iar Ionuț Cîrstea Director de Vânzări, ambii alăturându-se consiliului director Flanco. De asemenea, Mirela Petruș a fost promovată în funcția de HR Manager, preluând conducerea departamentului de resurse umane al companiei.

Noii membri ai echipei de conducere vor coordona activitățiile strategice ale companiei și se vor alătura celorlalți membri existenți ai consiliului director, respectiv Dragoș Sîrbu – Director general, Andreea Pîrvu – Director financiar, Ovidiu Nicușan – Director marketing, Cătălin Croitoru – Director achiziții și Radu Bercea – Director canale digitale.

Cătălin Cîrnaru va fi responsabil de optimizarea proceselor operaționale și de îmbunătățirea eficienței lanțului de aprovizionare. El va coordona fluxuri multiple și last mile (livrare prin curier), precum și operațiunile online, documentarea online și serviciile pentru clienți. Cătălin Cîrnaru are o vastă experiență profesională de peste 20 de ani în diverse industrii, inclusiv retail, fashion, pharma și servicii logistice. De asemenea, s-a specializat în optimizarea operațiunilor logistice, managementul lanțului de aprovizionare și îmbunătățirea eficienței serviciilor last mile. În cadrul Flanco, a ocupat funcția de Manager logistică timp de nouă ani.

„Crearea acestei noi funcții a pornit de la nevoia de unificare a resurselor din zona de operațiuni, în contextul în care ne propunem o creștere a vânzărilor de peste 20% și, implicit, a volumelor de marfă, dar și a gradului de loialitate a clienților. Cătălin și-a setat ca obiective aliniate acestui scop scăderea timpului de livrare și îmbunătățirea experienței clientului în ceea ce privește livrarea comenzilor, criterii care ocupă locurile fruntașe printre atributele valorizate de către clienți.”,

a precizat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Pe lângă pozițiile anterioare ocupate în compania Flanco, Ionuț Cîrstea are și o experiență ca sportiv de performanță, care i-a dezvoltat o mentalitate de învingător și l-a familiarizat cu disciplina necesară pentru a obține performanțe. Anul trecut, a reușit să majoreze vânzările atingând un nivel istoric în ceea ce privește procentul valoric per total obținut din servicii.

Mirela Petruș, noul HR Manager Flanco, aduce și ea o experiență vastă de peste 18 ani în domeniul resurselor umane, dintre care nouă ani petrecuți în echipa Flanco. Totodată, dezvoltă și gestionează strategia de resurse umane a companiei și coordonează peste 1.400 de angajați din 113 orașe.

„Ionuț Cîrstea este un bun exemplu al modului în care Flanco oferă oamenilor mediul propice pentru a crește, a se dezvolta și a acumula experiența și competențele necesare pentru a face performanță în domeniul lor. La numai 34 de ani, Ionuț este cel mai tânăr Director de vânzări Flanco. Este alături de noi de 12 ani, cu o evoluție frumoasă, trecând prin toate treptele ierarhice din retail: de la consultant de vânzări, la șef de tură, director de magazin, regional sales manager, retail manager, iar în acest moment reunește sub conducerea sa departamentele de Retail magazine și Corporate.”,

a adăugat Dragoș Sîrbu.

Articole similare

Ad