Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flexibilitate în exploatare datorită Faymonville MegaMAX

Compania portugheză IP Transportes a preluat de curând, de la fabrica Faymonville din Luxemburg, un nou trailer jos cu două axe MegaMAX, cu axe pendulare și cu platformă de încărcare dublu extensibilă până la 20,20 m. Acesta a fost ales deoarece poate face față cu succes la mai multe tipuri de provocări de transport special pe care le-ar avea operatorul portughez, printre care diverse mașini, containere de dimensiuni foarte mari, rezervoare lungi și alte mărfuri industriale.

Suporturile speciale pentru încărcătură din dotarea platformei oferă posibilitatea unei înălțimi de încărcare la nivelul cu boghiul axei, ceea ce permite menținerea combinației cât de compactă se poate atunci când se încarcă elemente mai lungi. Această caracteristică și-a dovedit utilitatea imediat după preluarea trailerului, în timpul transportului componentei unei macarale din Olanda în Portugalia și apoi al unei mașini agricole din Portugalia în Olanda.

Trailerul jos MegaMAX include un gât de lebădă detașabil, o platformă joasă de încărcare și un boghiu cu 1-5 axe, iar un dolly de 1-2 axe poate fi încorporat între tractor și gâtul de lebădă dacă este nevoie de capacitate suplimentară de încărcare, pentru o distribuție bună a greutății pe axă.

Articole similare

Ad