Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fliegl promoveaza semiremorcile cu doua axe

Deoarece tot mai multe companii de transport incep sa recunoasca faptul ca un mare procent din curse pot fi efectuate cu vehicule cu doua axe, iar a treia de multe ori doar aduce costuri in plus si scade capacitatea de incarcare, Fliegl va expune la IAA Hanovra un RoadRunner si un MegaRunner din gama Twin, in versiune Twin 200, cu 20 t incarcatura pe axa. Cadrele exterioare includ Load-Lock-Profile, pentru flexibilitate cat mai mare la ancorarea marfurilor folosind chingi, iar din dotarea acestor modele face parte si Heavy Blocker, o premiera la IAA Hanovra, care are rolul de a proteja semiremorca in caz de impact.
 

Ambele semiremorci au functii care sporesc siguranta la parcare si sistem central de blocare mecanica a prelatei Quick Lock System, iar RoadRunner are in plus un ajutor la apropierea de rampa, pentru andocare lina. Prelatele laterale si acoperisul sunt ranforsate si echipate cu sisteme pentru ancorarea marfurilor.
Capacitatea tehnica de incarcare este in cazul RoadRunner de circa 26.305 kg, iar greutatea proprie, de circa 5.695 kg, iar MegaRunner are circa 26.633 kg capacitate totala, greutatea proprie fiind de circa 5.367 kg.

Articole similare

Ad