Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus anunță noi destinații spre Europa pentru sezonul de vară

FlixBus își extinde oferta de călătorii internaționale din România începând cu iunie 2021 și adaugă noi destinații. Astfel, pe lângă cursele spre Austria, Franța și Italia operate în prezent, compania va relua transporturile spre Germania, Cehia şi Slovacia şi, în plus, vine cu o ofertă de călătorie extinsă spre Bulgaria, în special Sofia și Varna.

Destinații europene importante precum Paris, München, Viena, Milano, Bordeauy sau Lyon rămân în continuare deservite de compania care operează cea mai lungă rețea de autocare din Europa.

Pentru a relua operațiunile în mod sigur, FlixBus a implementat măsuri stricte de igienă și siguranță. Aceste măsuri vor continua să fie respectate la bordul autocarelor verzi, urmând regulile impuse de  experții în domeniul sănătății și de autoritățile naționale.

Astfel, toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate. În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard.

Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Pasagerii FlixBus primesc instrucțiunile de siguranță împreună cu biletul atunci când achiziționează biletul online. De asemenea, soferii de autocar vor explica aceste măsuri înainte de începerea călătoriei.

Pe lângă România, FlixBus a reluat călătoriile cu autocarul în mai multe țări precum Germania, Polonia, Italia, Marea Britanie, Franța sau Bulgaria. Pasagerii care doresc să călătorească pe rute internaționale sunt îndemnați să se informeze în avans despre condițiile de călătorie în țara de destinație.

Articole similare

Ad