Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus deschide linii noi din România spre litoralul din Bulgaria

FlixBus deschide din 22 iulie două linii noi pentru românii care doresc să călătorească spre 7 destinaţii de vacanţă de pe litoralul Bulgariei.

Este vorba despre o cursă de zi şi una de noapte, care vor ajunge la Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Varna, Obzor, Burgas, Albena şi Kavarna.

Autocarele vor cirucla de 6 ori pe săptămână în sezonul estival, până pe 5 septembrie.

„Înainte de pandemie, în 2019, Bulgaria a fost a treia cea mai populară destinaţie pentru cei care călătoresc cu autocarul din România pe rute internaţionale. Extinderea ofertei de călătorie spre staţiunile de pe litoralul bulgăresc reflectă interesul în creştere al pasagerilor români pentru această regiune, mai ales pe perioada verii. Considerăm că printr-o ofertă de călătorie accesibilă, flexibilă şi convenabilă, putem contribui la relansarea turismului internaţional şi să oferim o alternativă sustenabilă la autoturismul personal pentru cei care vor să călătorească fără griji către destinaţia lor de vacanţă”, a declarat Adrian Răşoiu, reprezentant FlixBus România.

Preţul biletelor de autocar spre Varna, Albena, Nisipurile de Aur sau Obzor pornesc de la 69,99 lei per segment de călătorie. Biletele spre Kavarna pornesc de la 76,99 de lei, în timp ce preţurile spre Burgas şi Sunny Beach încep de la 89,99 de lei. FlixBus practică preţuri dinamice, similar companiilor aeriene, acestea variind în funcţie de momentul rezervării şi de gradul cererii.

FlixBus oferă curse cu plecare din Bucureşti şi spre Sofia, o altă destinaţie populară de city-break pentru turiştii români. Printre noile conexiuni care vor fi adăugate din 22 iulie se mai numără alte 3 oraşe din Bulgaria – Ruse, Razgrad şi Schumen.

Articole similare

Ad