Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus inaugureaza curse zilnice spre Republica Moldova

FlixBus a anunțat deschiderea liniei București-Chișinău, cu operare zilnica din 6 noiembrie 2020. In acest sens, FlixBus a încheiat un parteneriat cu transportatorul local Gal Spedition, care opera pana acum ruta București-Chișinău. Astfel, din 6 noiembrie, autocarele Gal Spedition vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

„În acest an am fost nevoiți să regândim oferta cu foarte mare atenție, pentru a reflecta cât mai bine cererea din această perioadă. Sunt pasageri care au o nevoie reală de călătorie și încercăm să facem tot ce putem pentru a fi alături de ei. Suntem pregătiți să adaugăm noi rute în cazul în care există cerere pentru a-i aduce aproape de familie, prieteni sau la locul de muncă. Urmăm îndeaproape recomandările și măsurile autorităților pentru a oferi o alternativă de călătorie sigură. Îi îndemnăm pe pasageri să respecte toate regulile în vigoare atunci când călătoresc cu autocarele noastre și să urmărească măsurile autorităților țărilor unde călătoresc”, a declarat Adrian Rășoiu, Business Development Manager FlixBus România.
Pentru confortul pasagerilor, autocarele Gal Spedition/FlixBus au scaune cu spațiu confortabil pentru picioare, Wi-Fi gratuit pe teritoriul României și prize electrice.

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport.

În cei 7 ani de activitate, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de parteneri din întreaga lume.

FlixBus se ocupă de soluțiile tehnologice pentru a optimiza serviciul în cel mai bun mod posibil, cât și de marketing și de vânzări, iar partenerii locali sunt responsabili pentru operarea autocarelor. Cu ajutorul acestui model, FlixBus a reușit să creeze cea mai mare rețea de autobuze interurbane din Europa.

Articole similare

Ad