Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus își dublează oferta de călătorii din România pentru sezonul de vară

FlixBus își mărește oferta de călătorii din România și crește frecvența tuturor curselor pentru sezonul de vară. Astfel, începând cu 20 iunie, pasagerii au la dispoziție mai multe curse cu autocarul spre 15 țări din Europa, dar și destinații noi, precum Istanbul și cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul bulgăresc (Kavarna,Varna, Nisipurile de Aur și Albena).

„În această vară, am reușit să ne dublăm oferta de călătorii comparativ cu anul trecut. Ne dorim să oferim o alternativă de călătorie accesibilă, confortabilă, sigură și prietenoasă cu mediul și observăm că pasagerii își doresc să călătorească din nou și tot mai mulți dintre ei aleg autocarul pentru vacanțe”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.

Autocarele către staţiunile din Bulgaria vor circula de 5 ori pe săptămână, de joi până luni, cu plecare de la ora 8 din Autogara Militari. Călătorii vor putea ajunge la cea mai apropiată destinație de pe litoralul bulgăresc, Varna, în mai puțin de 4 ore, iar în Nisipurile de Aur, Kavarna sau Albena, în jurul prânzului.

„Dacă ne uităm la prețurile carburanților, transportul în comun și transportul colectiv joacă un rol tot mai important. Autocarele pot fi o soluție foarte convenabilă pentru cei care își plănuiesc o vacanță cu buget redus. Cu ajutorul partenerilor noștri locali am reușit să creăm o ofertă atractivă spre unele dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru sezonul de vară și să oferim o alternativă accesibilă și sigură la autoturismul personal”, a precizat Adrian Rășoiu.

Din 23 iunie, FlixBus va relua și cursele spre Veliko Tarnovo, o altă destinație ideală pentru un city-break aproape de casă. Preţul biletelor pornește de la 44,90 lei pentru o călătorie de mai puțin de 4 ore. Din București, românii pot deja călători zilnic cu Flix în Sofia, una dintre cele mai populare alegeri pentru cei care apelează la autocar.

În perioada de vară, autocarele verzi vor circula zilnic între București și Budapesta, iar călătorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse zilnice spre Praga sau Viena.

Cursele directe din București spre Istanbul sunt efectuate în colaborare cu Kamil Koç, conectând Turcia la rețeaua europeană Flix, care cuprinde peste 2.500 de destinații.

Alături de Bulgaria, Turcia este una dintre cele mai populare destinații pentru turiștii români, mai ales pentru perioada estivală, oferind mai multe variante de vacanţe – de la sejur la mare, la circuite turistice ori city-break-uri. Datorită unei cereri ridicate din partea pasagerilor, FlixBus va opera curse zilnice din București spre Istanbul.

Kamil Koç operează o rețea de autocare extinse în Turcia, iar din Istanbul se poate ajunge în peste 60 de alte destinații precum Ankara, Bursa, Antalya, Kusadasi sau Izmir.

Autocarele vor ajunge la ora 8 dimineața în cea mai mare autogară din Istanbul, Esenler. FlixBus colaborează în România cu agenții partenere care oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare în România. Prețurile biletelor pornesc de la 120 de lei per segment de călătorie.

La începutul lui aprilie, FlixBus a anunțat reluarea curselor spre Kiev, precum și spre Zhytomyr, Rivne, Vinnytsia, Uman, Khmelnytsky și Ternopil.  Din 23 iunie, o nouă linie FlixBus va conecta Kiev și Wroclaw, pentru a răspunde numărului tot mai mare de persoane care călătoresc spre Ucraina. Autocarele operate în colaborare cu parteneri de transport ucrainieni vor circula pe această rută de patru ori pe săptămână.

În total, zece rute internaționale directe FlixBus sunt acum disponibile pentru călătorii din Ucraina spre Polonia, Republica Cehă și Ungaria. Începând din martie, FlixBus oferă bilete gratuite spre Europa refugiaților ucrainieni din Przemyśl, Rzeszów, Suceava și Tulcea, orașe aflate în apropierea granițelor cu Polonia și România.

Articole similare

Ad