Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus si-a crescut volumele pe Romania in 2018

FlixBus a incheiat inca un an de crestere a volumelor de pasageri transportati in Romania. Astfel, compania germana, care a revolutionat transporturile pe distante lungi, a raportat cresteri semnificative in 2018, traficul de pasageri fiind de aproape trei ori mai mare fata de anul precedent. Rezultatele pozitive se datoreaza cresterii ofertei de destinatii in care se poate calatori din Romania, cat si adaugarii de noi curse. In Bucuresti, numarul pasagerilor care au optat pentru serviciile FlixBus a crescut de patru ori. De asemenea, fluxul de pasageri s-a dublat in Timisoara si in Cluj-Napoca.
 

Incepand cu 2018, operatorul de transport a crescut numarul curselor zilnice spre Ungaria si a conectat Romania la Bulgaria, cea mai noua tara adaugata retelei sale. Pe parcursul verii, au fost lansate curse zilnice spre Sofia, dar si spre cele mai populare orase de pe litoralul bulgaresc.
Pasagerii FlixBus pot calatori direct acum din arad, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara sau Bucuresti spre Olanda, Belgia, Franta, Austria sau Germania.

Articole similare

Ad