Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flota din Romania continua sa creasca

Operatiunile Lubbers in Romania au inceput in 2010 si de atunci compania a crescut foarte rapid, in medie cu 30% in fiecare an, asa cum arata Kees Cramer, directorul de vanzari pentru regiunea Marii Negre. Lubbers detine aici 25 de camioane si 43 de semiremorci speciale, din cele 125 (mai ales DAF, dar si Scania, dintre care unele, 6×4, pot transporta cele mai grele echipamente pentru industria extractiva), respectiv 300 (prelate standard, trailere plane, trailere joase, trailere extensibile care pot ajunge la o sarcina utila de 70 t si step deck), la nivel de grup.
 

Circa 40% din transporturi au gabarit depasit si necesita escorta echipajelor de politie si autorizatii speciale.
Deocamdata, compania nu are cisterne, dar exista posibilitatea sa incheie un parteneriat strategic cu o firma care sa ofere astfel de servicii.
In 2015, filiala din Romania isi propune sa mai achizitioneze sase camioane.
Baza din Constanta, recent inaugurata, are 1.750 m2, iar printre planurile din viitorul apropiat se numara extinderea centrului din Pitesti – lucrarile au inceput deja – de la 6.500 la 11.500 m2, prin extinderea atat a depozitului, cat si a platformei exterioare si a parcarii, mai ales ca flota creste repede.
Iar noul centrul din Constanta (Lumina), care a fost complet ingradit si beneficiaza de paza 24/7, se ocupa si de livrarea, catre Portul Midia, a offshore baskets (si a avut cereri pentru depozitare de echipamente de extractie de la mai multi clienti. De aici compania are acces direct la autostrada A2 si A4 si la Centura Constantei care fac legatura cu portul Agigea.
Lubbers are o experienta de peste 85 de ani in transportul rutier si 65 de ani in servicii pentru industria de extractie a petrolului si gazelor. Din 2010, de cand este prezent pe piata romaneasca, compania a investit aici intre 350 si 600.000 de euro in fiecare an.

In numarul din decembrie al revistei Tranzit puteti citi mai multe detalii despre cum vede Lubbers dezvoltarea in tara noastra.

Articole similare

Ad