Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

FM Logistic a extins platforma de la Petresti


FM Logistic a finalizat extinderea platformei logistice de la Petresti, a carei constructie a inceput la 1 aprilie 2015. Extinderea a presupus o investitie din partea companiei de cinci milioane de euro. Platforma de la Petresti a fost inaugurata in 2011, are patru celule de 30.000 m2 si poate fi extinsa pana la 125.000 m2, la solicitarea clientilor. Aici, compania de logistica deserveste companii din sectoarele retail si FMCG.
 

In prezent FM Logistic ofera clientilor sai din Romania solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, precum depozitare, o gama completa de servicii de transport, camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).
FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016), are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65,000 m2 suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.
Consolidarea prezentei in Romania, excelenta operationala prin procesul de imbunatatire continua si dezvoltarea unei oferte complete de servicii de distributie si grupaj, fac parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru urmatorii ani in Romania.

Articole similare

Ad
Ad