Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

FM Logistic este tot mai preferata de producatorii de cosmetice

Reprezentantii FM Logistic si DMP Chemins du Soin anunta definitivarea tuturor procedurilor operationale necesare functionarii centrului de distributie a produselor cosmetice comercializate de DMP Chemins du Soin in Romania. Parteneriatul dintre FM Logistic si DMP Chemins du Soin in Romania include servicii de management al platformei de depozitare, servicii logistice de receptionare, depozitare, manipulare si pregatire pentru expeditie la marile lanturi de retail din Romania, precum si gestionarea informatica a fluxurilor de produse.
 

In septembrie 2014 DMP Chemins du Soin a decis sa intre pe piata romaneasca pentru a fi mai aproape de clientii sai si avea nevoie de un jucator puternic pentru a sprijini strategia de expansiune in Romania si astfel a inceput parteneriatul dintre DMP Chemins du Soin si FM Logistic. Ambele companii sunt afaceri de familie de origine franceza, nelistate la bursa, cu filozofie si model de business destul de similare, iar dezvoltarea organica este preferata.
Sectorul produselor cosmetice si de lux este un segment strategic pentru FM Logistic si face parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru 10 ani, reprezentand o oportunitate de crestere.
FM Logistic isi consolideaza pozitia de …

Articole similare

Ad
Ad