AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad

FM Logistic l-a numit pe Alexander PAVLOV in functia de Managing Director al FM Romania

FM Logistic, un Grup independent si afacere de familie, isi continua strategia de dezvoltare in Europa Centrala si de Est numind-ul pe Alexander PAVLOV in functia de Managing Director al FM Romania, incepand cu 20 august 2018. Alexander Pavlov va raporta catre Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.
Alexander Pavlov are 2 diplome de master, in domeniul stiintelor informatice si in management, si  expertiza recunoscuta de peste 15 ani in logistica. El s-a alatura echipei FM Logistic Rusia in luna iunie 2003, in calitate de Business Controller. Pana in prezent a ocupat mai multe pozitii cheie in Rusia, in  diferite departamente, de la controlling, transport si depozitare, pana la operatiuni logistice, care au contribuit la dezvoltarea experientei in domeniul logistic.
 

Responsabilitatile in functia anterioara, de Operations Director- Domestic Transport and Global Supply Chain, expertiza atat pe zona de transport, cat si in logistica, ii vor asigura lui Alexandru succesul in noul rol si ii vor permite sa continue sa lucreze pentru realizarea obiectivelor strategice ale afacerii FM Logistic in Romania.
Christophe Menivard- Managing Director FM Logistic Europa de Est, a declarat „Numirea strategica a lui Alexander Pavlov in acest rol cheie este o alegere evidenta pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei in Romania, pentru excelenta operationala si pentru a-si consolida pozitia pe piata locala, astfel incat FM Logistic sa devina unul din jucatorii de referinta pe piata logistica din Romania.”

Articole similare

Ad