Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic numeste un nou Managing Director pentru Brazilia

FM Logistic, furnizorul francez de servicii logistice si transport, l-a numit pe Ronaldo Fernandes da Silva in functia de Managing Director al FM Brazilia.
Cetatean brazilian, Ronaldo Fernandes da Silva are peste 20 de ani de experienta in industria logistica, transport intern si international si a ocupat anterior functia de Managing Director in cadrul Geodis Brazilia si Chile.
 

Inainte de aceasta, in perioada  2009 – 2013, a ocupat functia de director de operatiuni atat in cadrul furnizorilor mari de logistica din Brazilia (AGV Logística) cat si la operatorii mai mici (Golden Cargo). Din 2000 pana in 2009, Ronaldo Fernandes da Silva a avut rolul de manager de dezvoltare a afacerii DHL Supply Chain, unde a negociat cu succes contracte cu companii din sectoarele auto, IT, bunuri de larg consum, retail si farmaceutic. Ronaldo a studiat in SUA si si-a inceput cariera ca inginer in cadrul producatorului de aluminiu Alcoa.
„Ronaldo are expertiza in zona operationala, comerciala, de strategie si leadership, si va avea un rol esential in consolidarea pozitiei FM Logistic pe o piata dinamica si plina de provocari precum cea din Brazilia.“, a spus Jean-Christophe Machet, CEO FM Logistic.
FM Logistic este prezenta in Brazilia din 2013, opereaza cinci platforme logistice si are in jur de 1.000 de angajati. Compania ofera servicii de depozitare si co-packing unor companii renumite pe plan national si international din retail, sectorul alimentar, industria bunurilor de uz casnic si ingrijire personala, domeniul produselor cosmetice/ de lux.

Articole similare

Ad