AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Ford Motor Company Fund a investit 100.000 de dolari in Spitalul de Urgenta Judetean Craiova

Ford Romania anunta finalizarea unei investitii de 100.000 de dolari la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, sustinuta de Ford Motor Company Fund, latura filantropica a companiei. Investitia a fost realizata cu sprijinul partenerului sau international GlobalGiving si al Asociatiei non-profit Rotary Craiova Probitas.
Procesul de dotare s-a desfasurat in perioada ianuarie-mai si a inclus achizitia a peste 200 de paturi, inlocuind paturile vechi ale spitalului. „Investitia este o dovada a angajamentului Ford de a imbunatati viata comunitatii din Craiova si din intreaga regiune. Exista inca multe lucruri de facut si sper ca investitia noastra va inspira si alti membri ai comunitatii de afaceri”, a declarat Ian Pearson, presedintele Ford Romania si directorul fabricii Ford Craiova.

Cele 200 de paturi achizitionate prin intermediul acestei investitii se adauga altor 50 de paturi achizitionate de spital in ultimii doi ani, tot cu sprijinul Ford Motor Company Fund. De asemenea, Ford Fund a contribuit si la dotarea Triajului si a Unitatii de Primiri Urgente cu targi, mobilier medical si paturi. „Parteneriatul cu Ford Motor Company Fund reprezinta temelia unui viitor mai bun pentru comunitatea din Oltenia, iar proiectele pe care le-am implementat sunt dovada a ceea ce putem realiza impreuna. Investitia de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova reuseste sa raspunda unei nevoi, exprimata in decursul anilor, atat de pacienti, cat si de medici: aceea de a alinia conditiile din spitalele de stat din Romania, celor din Occident. Speram ca vom raspunde pe viitor, impreuna, si altor nevoi ale comunitatii in care ne desfasuram activitatea”, a declarat dr. Adrian Camen, coordonatorul investitiei din partea Asociatiei Rotary Craiova Probitas.
Luna trecuta, in urma unei alte finantari realizate de Ford Fund, voluntari din cadrul fabricii Ford Craiova au lucrat la reamenajarea si semnalizarea corespunzatoare a heliportului ce deserveste spitalului. In ultimii ani, Ford Fund a investit in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova peste 160.000 de dolari pentru modernizarea si echiparea mai multor sectii ale spitalului.
Activitatile recente ale Ford Motor Company Fund in Romania includ finantarea a sase noi proiecte de antreprenoriat social, in cadrul Centrului de Resurse si Angajament al Ford din Craiova si amenajarea spatiului de joaca a doua gradinite din Craiova. De asemenea, in iunie, Ford Romania, impreuna cu Napoca Rally Academy, desfasoara cursuri gratuite de conducere defensiva Ford Driving Skills for Life in Pitesti, Bucuresti si Timisoara. DSFL este mult premiatul program gratuit de conducere defensiva al Ford, la care participa anual peste 1.000 de tineri soferi din Romania si peste 2.500 de elevi in cadrul sesiunilor desfasurate in licee.

Articole similare

Ad