Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford prezintă Noul Tourneo Connect, un vehicul versatil, spațios, pentru activități multiple

Ford a dezvăluit noul vehicul multifuncțional Tourneo Connect, care va aduce un nou nivel de stil, spațiu și versatilitate mărcii Tourneo.

Noul Tourneo oferă soluția ideală pentru stiluri de viață active, cu un interior confortabil și extrem de flexibil, capacitate completă de șapte locuri și posibilitatea de a alege între două ampatamente diferite. Este perfect adaptat pentru a gestiona orice, de la transportul echipamentelor de camping și echipamentelor sportive până la furnizarea unui partener practic pentru întreprinderile mici.

Cabina inteligentă și conectată oferă cele mai noi tehnologii digitale, în timp ce o suită cuprinzătoare de sisteme sofisticate de asistență a șoferului face ca noul Tourneo Connect să fie confortabil și ușor de condus. Noile caracteristici includ conducerea asistată pentru a reduce stresul și Pro Trailer Backup Assist pentru a simplifica manevrele la remorcare.

Odată cu noul Tourneo Connect debutează, de asemenea, și un sistem de tracțiune integrală care sporește încrederea la condus, precum și o nouă opțiune de transmisie automată pentru modelele pe benzină, ambele făcând parte dintr-o gamă extinsă de noi motoare pe benzină și diesel pentru a oferi o eficiență de top în clasa sa. 

„Noul Tourneo Connect este primul dintr-o nouă generație interesantă de vehicule Tourneo de la Ford. Noul său design actualizat, versatilitatea cu șapte locuri și noua tehnologie de tracțiune integrală, precum și caracteristicile sale de conectivitate foarte importante oferă o combinație câștigătoare pentru clienții noștri”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa. „Am luat calitățile pe care clienții le prețuiesc și le-am ridicat la un alt nivel; am construit un nou Tourneo Connect, pregătit pentru orice provocare – indiferent dacă este vorba de muncă sau joacă.”

Articole similare

Ad