Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks se extinde în Luxemburg şi îşi întăreşte poziţia în Europa de vest

După succesele înregistrate în Spania, Portugalia, Italia, şi, recent, în Belgia, Ford Trucks îşi întăreşte poziţia în Europa de vest prin semnarea contractului de parteneriat cu dealerul de camioane GTTS, care a devenit astfel distribuitorul său oficial în Luxemburg.

Principala prioritate a constructorului turc este aceea de a-şi extinde prezenţa pe pieţele occidentale, în paralel cu dezvoltarea activităţii în ţările unde deja şi-a stabilit reţele de distribuţie. Vice preşedintele Ford Trucks, Serhan Turfan, a comentat începerea colaborării cu GTTS spunând: „În calitate de brand inovator, care ţine cont de nevoile companiilor de transport odată cu dezvoltarea fiecărui nou produs, ne dorim să fim alături de clienţii noştri oriunde îşi desfăşoară activitatea. În acest sens, dezvoltarea unei reţele extinse de dealeri şi de parteneri service este esenţială. Intrarea pe piaţa luxemburgheză reprezintă un pas strategic pentru compania noastră şi ne va ajuta să ne consolidăm poziţia în Europa de vest. Sunt încrezător în parteneriatul cu GTTS, o firmă cu o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa camioanelor”.

Amplasat în „inima” Europei, Luxemburg a avut în ultimii ani o creştere economică importantă. Schimburile comerciale cu statele vecine – Germania, Franţa, Belgia, Italia – dar şi cu alte ţări europene au încurajat dezvoltarea sectorului de transport. O cerere deosebită se vede din partea comerţului electronic, dar şi dinspre sectorul de retail, ceea ce se concretizează în proiecte logistice şi de infrastructură de amploare. În aceste condiţii, Ford Trucks este încrezător în dezvoltarea rapidă a activităţii pe această piaţă.

Articole similare

Ad