Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks se instaleaza si pe piata poloneza

Dupa mai multe luni de tatonari si investigatii asupra pietei poloneze, Ford Trucks a semnat un acord prin care isi va infiinta o subsidiara in una dintre cele mai importante tari ale Europei, din punct de vedere al marfurilor transportate.
Emrah Duman, director International markets si Serhan Turfan, vicepresedintele Ford Trucks, au decis sa semneze un acord cu Q Service Truck, prima retea independenta de service-uri de camioane din Polonia. Compania detine 76  de ateliere in Polonia si alte 100 in afara tarii. Q Service este detinuta de Inter Cars, dealerul de piese de schimb, beneficiind astfel de o pozitie financiara puternica (cu o cifra de afaceri de 2 miliarde de euro).

Dupa semnarea documentelor, Q Service va demara pregatirile pentru startul activitatii. In prima faza, va avea sase locatii unde operatiunile de vanzare si service vor incepe in septembrie. Jaroslav Abramczyk,  director Ford Truck Polonia, a venit cu promisiunea unor preturi competitive si conditii de garantie imbunatatite. Pana la finalul anului reteaua ar trebui sa numere 10 service-uri, iar alte 10 vor fi integrate anul viitor.

Articole similare

Ad