AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Fostul hipermarket PIC din Oradea va fi transformat in parc logistic de investitorii maltezi

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic S.A., a finalizat vanzarea Hipermaketului PIC Oradea catre Western Logistics SRL, firma afiliata grupului Alf Mizzi & Sons Ltd, unul dintre cele mai prestigioase din Malta, ce acopera o gama larga de segmente de afaceri, incluzand dezvoltari imobiliare, distributie, retail, publicitate, turism, productie si mass media.
 

„Tranzactia s-a realizat in contextul unei piete imobiliare cu o lichiditate scazuta, indeosebi pentru activele a caror valoare se ridica la cateva milioane de euro. Cumparatorul a fost gasit prin intermediul retelei globale a PwC”, a declarat Cristian Ravasila, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC Romania.
In scurt timp, Hipermarketul Oradea va fi reconvertit intr-un spatiu logistic. In acest sens noul proprietar a inceput deja demersurile de compartimentare si inchiriere, in intregime sau partial, pentru companii interesate de productie industriala, stocare si distributie, logistica, dar si pentru spatii de birouri.
„Suntem incantati de realizarea acestei tranzactii. Consideram ca piata din Romania ofera perspective atragatoare de dezvoltare pentru parcurile industriale, indeosebi pentru parcurile logistice din vestul tarii care au acces rapid la piata Europei Centrale” a declarat Jonathan Diamantino, Managing Director al Western Logistics SRL.
Pic SA a intrat in procedura de faliment in anul 2012 si mai detine inca patru hipermarketuri, la Pitesti, Braila, Calarasi si Craiova, aflate in diverse stadii procedurale de valorificare.

Articole similare

Ad