Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Francezii de la FM Logistic vor investi 150 de milioane de dolari in India

FM Logistic intentioneaza sa investeasca 150 de milioane de dolari in India, in urmatorii cinci ani. Investitiile vor viza dezvoltarea de depozite si centre de distributie, masuri de crestere stimulate de reforma recenta a statului indian de impozitare indirecta. Expansiunea furnizorului de servicii logistice vine dupa ce in 2016 a achizitionat operatorul local Spear Logistics.
Din aprilie 2019, ca parte a planului de investitie, FM Logistic va incepe sa opereze un centru multi-client in regiunea Delhi si isi va extinde si depozitul din Mumbai. Planurile mai includ si un depozit de 70.000 m2 in Jhajjar. Expansiunea va genera circa 500 noi locuri de munca.

„Vedem un potential enorm pe piata indiana, mai ales dupa achizitia Spear Logistics. Reforma statului indian ne-a permis sa ne optimizam operatiunile.  Ne asteptam la o crestere de doua cifre pentru perioada 2019-2020“, a declarat Jean Christophe Machet, CEO FM Logistic.
FM Logistic l-a numit pe Alexandre Amine Soufiani in functia de country manager pentru India. El in va succeda pe Gautam Dembla, unul dintre fondatorii Spear Logistics, care s-a decis sa se retraga din activitate.
Activitatea companiei in India s-a marit prin trei contracte castigate recent. Compania se va ocupa de  serviciile de transport pentru Caterpillar. Al doilea contract a fost semnat cu un important retailer european si se concentreaza pe un centru de distributie B2B si B2C de 80.000 m2 in Pune, iar al treilea contract a fost semnat cu firma de papetarie BIC-Cello, pentru care FM Logistic va efectua operatiuni de depozitare in fabrica din Vapi, in statul Gujarat.

Articole similare

Ad