Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fulda a lansat noile anvelope on-road de camion Ecocontrol 2+ si Ecoforce 2+

Acestea vor fi disponibile progresiv, incepand din septembrie si ofera kilometraj imbunatatit cu pana la 10% si performante in toate anotimpurile (si anvelopele de tractiune si cele de directie au marcaje M+S si 3PMSF) si clasificare imbunatatita a criteriilor de pe eticheta UE in cateva dintre dimensiuni.
Noua gama Ecocontrol 2+, de directie, include sapte dimensiuni care acopera cele mai populare aplicatii odata cu includerea versiunii 385/55R22.5. Printre noile caracteristici ale profilului si constructiei se numara profilul optimizat al benzii de rulare, geometria striatiilor, o nervura suplimentara pentru modelele 385/55R22.5 si 385/65R22.5 si un compus optimizat al benzii de rulare comparativ cu predecesoarea.
 

Profilul benzii de rulare asigura uzura uniforma si kilometraj bun. Nivelul ridicat de performanta in conditii de carosabil umed, capabilitatile all-season si nivelul scazut al zgomotului la rulare sunt beneficiile ce rezulta din aceasta geometrie speciala a canelurilor. A sasea nervura dispusa pe anvelopele mai late asigura o distributie egala a presiunii si este cheia uzurii uniforme si a aderentei pe zapada. Noul compus al benzii de rulare ofera o rezistenta mai mare la crapaturile de la nivelul canelurilor.
Ecoforce 2+, de tractiune, cuprinde cinci dimensiuni populare si beneficiaza si ea de un profil special al benzii de rulare pentru uzura uniforma si kilometraj mai bun. Aceasta dispune suplimentar de un volum mai mare de cauciuc, de coame de legatura cu nervuri deschise partial in umarul benzii de rulare si de trei tipuri de blocuri in zona nervurilor centrale, pentru kilometraj bun si tractiune pe toata durata de viata a anvelopei, manevrabilitate mai buna si stabilitate, mobilitate in toate anotimpurile si robustete sporita.
Noua gama de anvelope de camion de la Fulda include si Ecotonn 2, pentru remorca.

Articole similare

Ad