AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Furturile sunt inca de actualitate

Una dintre discutiile de la conferinta Tranzit de la Iasi a vizat furturile care au loc in activitatea de transport. Cu aceasta ocazie, Petru Balteanu, reprezentantul Politiei Romane a prezentat cazul unei companii de transport specializata in furtul de marfuri si a sfatuit transportatorii sa apeleze la aceasta institutie ori de cate ori au banuiala ca sunt inselati. Reprezentantii Bontrans au povestit, insa, cum unul dintre soferii firmei au clonat cardul de combustibil si au vandut pinul acestuia, astfel incat au putut alimenta mai multe vehicule pe acelasi card. Iar dupa ce au facut plangere atat la Politia din Austria, cat si cea din Romania, numai de la cei din Austria au primit un raspuns.
 

Acestia au explicat ca, lipsa de reactie a Politiei Romane in astfel de cazuri face ca hotii sa nu aiba nicio teama in a comite fraude.
In sprijinul celor care doresc sa verifice viitorii soferi, bursa Euload pune la dispozitia abonatilor o baza de date cu numele acestora si referinte despre ei de la angajatori. Pana in prezent au fost inregistrate in sistem 726 de referinte, dintre care 16% au fost furturi de combustibil, 5% furt de marfa, 10% furt de bani, 20% accidente, 26% amenzi, 13% alcool si 58% au bifat probleme de comportament la soferii din lista.

Articole similare

Ad
Ad