Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fuso Canter se alatura grupului Atlassib

Dupa lansarea din iunie, prima flota de opt vehicule Fuso Canter va fi livrata catre grupul de firme Atlassib. Aceasta este compusa din doua vehicule de 3,5 t si sase de 7,5 t.
Cele doua Canter 3C13 sunt echipate cu Duonic, prima transmisie automata, cu dublu ambreiaj si posibilitatea schimbarii manuale a treptelor de viteza, ce intra in dotarea unui camion usor, pentru un plus de confort si eficienta.

Acestea sunt asigurate de schimbarea lina si fara intreruperi de putere a treptelor de viteza optimizate, de modulul ECO, ca dotare standard, de modulul parcare si de consumul redus de combustibil. O alta noutate prezenta la aceasta varianta de tonaj este suspensia independenta a puntii fata, ce contribuie la sporirea stabilitatii si a preciziei in manevrare. In plus, solutia de constructie aleasa, cea de cabina avansata, aduce un plus de libertate, spatiu marit de carosare, manevrabilitate sporita prin diametre mici de bracare, acces facil pentru activitatile de intretinere curenta si vizibilitate marita.
Vehiculele 7C15, cu motoare Euro 5 de 150 CP si standard EEV ofera cea mai mare sarcina utila din gama lor, de peste 5 t. In plus, beneficiaza si de dotarea ESP, prezenta unui filtru de particule ce nu necesita intretinere, ABS cu EBD, frana pe sistemul de evacuare in standard si o masa maxima de 6 t a axei spate (cea mai mare din gama sa), transformand Canter intr-un partener de incredere.
Vehiculele livrate catre Atlassib au fost carosate cu o suprastructura inchisa, cu oblon ridicator posterior din aluminiu, …

Articole similare