Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2011

Octombrie a prilejuit desfasurarea celei mai spectaculoase conferinte Tranzit din ultimii 10 ani, asta si datorita aniversarii totodata a primului deceniu de viata al revistei.
Pe langa traditionalele prezentari si dezbateri din domeniile transportului si logisticii, evenimentul a prilejuit si premierea celor mai eficienti transportatori, operatori de logistica si manageri din aceste domenii. Cu acest prilej, am ales si o locatie speciala, foarte neobisnuita pentru cei care sunt de acum familiarizati cu evenimentele noastre: depozitul Olympian Logistic Park din Timisoara, care ne-a permis un aranjament inedit, suprafata de 10.000 m2 fiind mai mult decat suficienta pentru expunerea celor 18 vehicule ale sponsorilor – camioane, vanuri si semiremorci – astfel ca acestea s-au aflat tot timpul in atentia oaspetilor.

Cei aproximativ 400 de participanti, un numar record inregistrat de vreun eveniment de acest gen in Romania, au asistat la discutii pe marginea noii legi a transporturilor, organismului unic de control, contractului de transport in lumina noului Cod Civil, dar si la prezentarea Timisoarei ca hub in logistica europeana, precum si la prezentarea lui John Anderson, MP&L manager Ford Romania, "The importance of logistics in vehicle manufacturing. A perspective for logistics providers."
Gala Tranzit a prilejuit premierea primilor abonati ai revistei, si care continua si astazi, dupa 10 ani, sa ne fie cititori fideli – Danor Ionescu (atunci, la First Logistics and
Distribution), Marc Paulissen (Centrum Transport) si Radu Gusat (Giro) – si primilor clienti de publicitate – Stefano Albarosa (Cefin Romania) si UNTRR, reprezentata de Radu Dinescu. De asemenea, ne-am premiat toti partenerii care ne-au fost alaturi atat pe timp de crestere economica, cat si pe vreme de criza.
De altfel, multi dintre partenerii nostri traditionali au fost alaturi de noi si la acest eveniment de aniversare. In total, 42 de parteneri, ale caror sigle le-am afisat mai jos si carora le multumim inca o data pentru tot sprijinul acordat.
Cele doua seri au fost „colorate“ cu dans, cantec, sampanie, tort si foc de artificii. Si cu multa buna dispozitie!
Vom reda in acest numar al revistei numai fotografiile de eveniment si cele de premiere plus interviurile numeroase si stufoase in urma carora am ales premiantii. Continutul prezentarilor si al dezbaterilor prilejuite de conferinta vor fi lasate pentru numarul de decembrie al revistei.

Articole similare