Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit de transport persoane: joi, 1 noiembrie 2018

Cluj, Hotel Grand Italia
Operatorii de transport persoane sunt invitati pe 1 noiembrie 2018 la Gala Tranzit, cel mai mare eveniment de profil al anului, care va avea loc – ca de obicei – la hotelul Grand Italia din Cluj. Aceasta va fi ultima conferinta de transport persoane din 2018 si, totodata, cea mai importanta, pentru ca inca nu se stie ce se va intampla cu programul de transport judetean si interjudetean dupa 2019.
 

Foarte important, Ministerul Transporturilor a anuntat ca pana saptamana viitoare va fi gata pentru dezbatere o noua varianta a proiectului de modificare a ordinului 980, aditionata cu unele prevederi solicitate de diversi interlocutori si specialisti din domeniu.
Pe langa dezbaterile intense pe legislatie am planificat alte cateva subiecte de interes: pontajul corect al soferilor, salarizare si diurna, o discutie la care vor participa reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca, precum si un update pe obligativitatea montarii caselor de marcat. Tot cu prilejul Galei Tranzit vor fi premiati si cei mai eficienti operatori de transport in anul financiar 2017.
Va invitam sa fiti alaturi de echipa Tranzit la ultimul eveniment din acest an. Pentru inscrieri si informatii va rugam sa va adresati la redactie.
Va asteptam!

Articole similare

Ad