Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit Logistica 2022 a început!

Gala Tranzit Logistica, ediția 2022, prefațează un an al contrastelor, însă este privit cu mult optimism de jucătorii din logistică, dovadă fiind numărul mare de participanți, peste 200 de manageri din producție, logistică, transport și retail, care și-au dat întâlnire la evenimentul Tranzit, ce are loc joi, 31 aprilie, în București, la Hotel Ramada Parc.

Joi, 31 martie, revista Tranzit va acorda premiile de eficiență în logistică, expediții, distribuție și curierat, pe baza rezultatelor financiare obținute companiile finaliste în 2020 și 2021. Pentru prima oară după zece ani de premiere a firmelor din domeniul, revista Tranzit va împărți rezultatele obținute pe tipuri de activitate – Contract Logistics, Expediții Rutiere, Expediții Air & Sea – astfel încât premiile să reflecte cât mai bine specializarea companiilor din aceste domenii de activitate. De asemenea, premii special vor fi acordate pentru segmentele Distribuție și Curierat.
Conferința va prilejui și o prezentare a pieței segmentate pe aceste domenii de interes, precum și despre transport, unde din cauza creșterilor de preț la motorină, asigurări, AdBlue, piese, camioane, taxe de drum etc., tarifele trebuie actualizate săptămânal.

Vom pune în discuție în prezența celor mai importanți jucători din industrie subiecte extrem de actuale, precum provocările din transportul maritim și modul în care vor evolua prețurile produselor din import ca urmare a războiului din Ucraina, a crizei de capacitate și a Covid și cum vor influența acești factori prețul produselor și volumele de e-commerce.
Nu vor lipsi subiecte precum Pachetul Mobilitate, criza de forță de muncă și problema sustenabilității în condițiile scumpirii tuturor formelor de energie.

Cei peste 200 de participanți confirmați la Gala Tranzit vor avea ocazia de a discuta cu furnizorii de autovehicule care vor expune vehicule de distribuție (inclusiv electrice), furnizori de sisteme IT, echipamente de depozitare și dezvoltatori logistici despre cum aceleași provocări cresc prețurile și la echipamente și duc termenele de livrare către 2023. (https://traficmedia.ro/gala-tranzit-logistica-2022/)

Vă așteptăm alături de noi la primul eveniment de ținută din industrie!

Articole similare

Ad
Ad