Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GALA TRANZIT LOGISTICA 2023: Smart Touch Technologies a câștigat Premiul pentru Inovație în Transport și Logistică

Smart Touch Techonologies este câștigătorul Premiului pentru Inovație în Transport și Logistică 2023, acordat de revista Tranzit. Platforma Apollo, dezvoltată sub forma unui SaaS (System as a Service) self serving, no code, a fost preferată de juriul de specialitate – alcătuit din 10 reprezentanți de marcă ai industriei de profil – care a apreciat gradul ridicat de inovație, dar și utilitatea soluției.

Apollo a fost dezvoltată pentru a procesa inteligent fluxuri multiple de documente diferite. Dotată cu Inteligență Artificială și funcționalități de Machine Learning, platforma automatizează procesele și procedurile ce implică orice tip de document, indiferent că vorbim despre emitere, procesare sau recepție.

Acțiunile automatizate au o precizie de 98%, iar procesarea se face în câteva secunde. Astfel, Apollo este de 10 ori mai rapid decât un angajat, iar abonamentul lunar costă doar 300 de euro + TVA, pentru

2.000 de pagini de documente procesate. Foarte important, soluția tehnologică asigură analiza calitativă a tuturor documentelor și verificări de conformitate.

Apollo este folosit deja de companiile Smart Diesel și Tax Refund, parte din grupul DKV Mobility, dar și de Serviciul Public de Finanțe Locale Ploiești, Auchan, GAM și Vectra Eurolift Service.

Ediția din acest an a premiilor de inovație în transport și logistică a reunit 4 concurenți redutabili, alături de Smart Touch Technologies, cu sistemul Apollo, fiind înscriși în competiție KLG, cu soluția Simplify, Trans.eu, cu platforma Private Freight Exchange (PFX), și Senior Software, care propune o soluție complexă de automatizare a proceselor din cadrul companiilor de distribuție și logistică.

Articole similare

Ad