Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GAZ Group a fost autorizat sa vanda GAZelle NEXT in tarile UE

GAZ Group a primit aprobarea pentru omologarea europeana de tip pentru a putea vinde modelul GAZelle NEXT in toate statele Uniunii Europene.
Pentru a primi certificarea europeana, specialistii grupului GAZ au revizuit si au testat vehiculul mai bine de un an. Testele de certificare au fost desfasurate in Rusia, dar si in afara tarii. Testele pentru verificarea standardului de emisii Euro 5 au fost realizate de serviciul tehnic ATIDIADA (Spania).
 

A fost confirmat faptul ca vehiculul respecta 43 cerinte de siguranta si a primit 113 certificate internationale. 74 dintre acestea au fost pentru componente precum: centra de siguranta, anvelope, geamuri etc.
In momentul de fata GAZ Group negociaza cu potentiali dealeri in cateva state UE pentru crearea unui sistem de vanzare si retea de service si mentenanta. In mai 2014, GAZ Group a prezentat GAZelle NEXT si ambulanta Sobol 4×4 la RETTmobil 2014, cea mai mare expozitie internationala de vehicule medicale, recuperari si interventii antiincendiu care a avut loc la Fulda, Germania. Clientii europeni au aratat un interes crescut pentru produsele GAZ datorita combinatiei puternice dintre performanta si pretul competitiv.
Vadim Sorokin, GAZ Group President, a declarat: „Certificarea europeana ne ofera dreptul de a vinde GAZelle NEXT Euro 5 in 28 de state ale Uniunii, si dispunem de certificate similare pentru Gazelle BUSINESS AWD si Sobol BUSINESS. In plus, certificatul in sine este confirmarea oficiala a faptului ca vehiculele GAZ se conformeaza standardelor europene.“

Articole similare

Ad
Ad