Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebruder Weiss a obtinut in 2011 o cifra de afaceri de un miliard de euro

Cu un excedent de 9,2% comparativ cu 2010, compania de transport si logistica Gebruder Weiss a obtinut in anul financiar precedent o cifra de afaceri neta preliminara de 1,066 miliarde euro. "Urmam de mai multi ani o strategie de dezvoltare consecventa si durabila pe pietele din Europa Centrala si de Est, precum si din Asia, strategie care s-a dovedit pozitiva in 2011 atat din punct de vedere al cifrei de afaceri, cat si al rezultatului", afirma directorul executiv Wolfgang Niessner.

La cresterea de anul trecut a GW au contribuit toate domeniile principale de activitate ale concernului. In transporturi terestre, GW a reusit sa sporeasca cifra de afaceri cu 10%, de la 642,1 la 706,6 milioane de euro. Apoi, din martie 2011, standardizarea la nivel european a portofoliului de servicii in domeniul transporturilor in regim de grupaj in cadrul aceleiasi linii de produse ("GW pro.line"), a constituit o masura importanta in dezvoltarea acestui departament.
Gebruder Weiss Air&Sea a inregistrat in 2011 o crestere de 9,4%, obtinand o cifra de afaceri de 236,8 milioane de euro, un aport important fiind adus de dezvoltarea retelei din America de Sud prin intermediul partenerului Rohlig Logistics.
Prin pachetul de servicii de la GW, care include furnizarea de servicii prin compania DPD in majoritatea regiunilor austriece, "in anul precedent am reusit sa crestem cifra de afaceri cu 4%, ajungand la 122,1 milioane de euro", a declarat directorul executiv Peter Kloiber.

Articole similare

Ad
Ad