Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss livrează echipamente pentru misiunea analogică OeWF Mars

GebruderWeiss începe pregătirile pentru transportul echipamentelor sensibile în zona misiunii din Israel. În calitate de partener oficial al logisticii Forumului spațial austriac (OeWF), Gebrüder Weiss transportă echipamentul de misiune unic la nivel global, precum și 16 experimente științifice internaționale la locul de testare din Israel.

După ce anul trecut actiunea a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19, pregătirile pentru transportul din Austria către deșertul israelian Negev sunt acum în curs oficial. În perioada 4-31 octombrie, OeWF și partenerii internaționali de cercetare vor efectua misiunea astronautică “Amadee-20”.

Tinerii profesioniști de la Gebrüder Weiss joacă un rol activ în organizarea transportului. Sub supraveghere, patru stagiari vor prelua toate sarcinile logistice, vămuirea și transportul echipamentelor de misiune. Sub hashtagul #marsmonday, ei vor oferi în mod regulat informații personale despre acest proiect extraordinar pe social media.

În perioada 4-31 octombrie, OeWF va conduce misiunea internațională analogică Marte, „Amadee-20”. Experimentele din Austria, Germania, Franța, Israel, Italia, Portugalia, Suedia, Regatul Unit și SUA vor fi efectuate de 6 astronauți analogi OeWF special instruiți. Echipamentul misiunii va umple două containere de transport maritim pe care Gebrüder Weiss le va transporta apoi de la Innsbruck, Austria la locul misiunii din deșertul Negev din Israel – un loc care seamănă foarte mult cu suprafața de pe Marte.

În timpul misiunii, experții poartă simulatorul de costum spațial „Aouda”, care a fost dezvoltat de OeWF. În prezent, doar 5 organizații din întreaga lume lucrează la un simulator de costum spațial la fel de complex. Astronauții analogi (echipajul de teren) din Israel vor fi sprijiniți de Centrul de Sprijin pentru Misiune din Innsbruck, unde mai multe echipe vor fi responsabile de sprijinirea echipajului de teren cu efectuarea cercetărilor științifice, pregătirea programului misiunii, securizarea datelor colectate și monitorizarea stării de sănătate a echipajului de teren. „Amadee-20” este a 13-a misiune analogică pe Marte a OeWF.

Articole similare

Ad