Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss preia activitatile aeriene si maritime ale Ipsen Logistics

Gebrueder_Weiss_PM_Ipsen

Gebrüder Weiss a preluat o mare parte a activitatii operationale ale Ipsen Logistics. Compania de logistica si-a sporit astfel prezenta in Germania si, in acelasi timp, si-a extins reteaua globala Air & Sea pentru a include companii nationale din Belgia, Polonia si Malaezia. Achizitia este supusa aprobarii autoritatilor antitrust si a procedurilor de omologare necesare si nu s-a dezvaluit pretul de achizitie. Filialele nationale ale Ipsen din Maroc si Algeria continua sa fie partenere in reteaua GW, dar raman neafectate de achizitie. Acelasi lucru este valabil si pentru activitatea de ambalare industriala Ipsen din Bremen.

„Achizitia este un pas important in dezvoltarea diviziei noastre Air & Sea. Gebrüder Weiss si Ipsen Logistics se potrivesc bine, nu numai din punct de vedere geografic, ci si din punct de vedere al intelegerii serviciului si culturii. Pe baza acestei retele globale mai puternice, suntem acum capabili sa oferim clientilor Ipsen si viitorilor nostri angajati oportunitati de dezvoltare”.

Wolfram Senger-Weiss, CEO Gebrüder Weiss

Potrivit lui Lothar Thoma, directorul general al Air & Marea la Gebrüder Weiss,

„filialele nationale ale Gebrüder Weiss din Europa, Asia, America si Oceania sunt puncte de contact ideale pentru clientii Ipsen Logistics, care vor putea acum sa se bucure de solutii logistice globale dintr-o singura sursa.”

Preluarea globala a activitatii Ipsen Logistics face parte dintr-o strategie de crestere urmarita de Gebrüder Weiss in segmentul Air & Sea de mai multi ani. Compania si-a extins recent reteaua globala Air & Sea pentru a include propriile locatii din Coreea de Sud, Noua Zeelanda si Australia.

„Extinderea retelei noastre in Germania si intrarea pe piata in Malaezia inseamna ca planurile noastre de crestere au fost finalizate deocamdata”. (…) „Acum acoperim cele mai importante piete logistice la nivel mondial prin intermediul propriilor companii – sau prin parteneriate bine coordonate. Am dori acum sa integram si sa consolidam in continuare aceasta configurare.”

Lothar Thoma

Ipsen Logistics a trecut de la un fost furnizor de servicii portuare locale la un grup de logistica activa la nivel mondial de-a lungul istoriei sale de mai bine de 125 de ani. Circa 500 de angajati ai companiei lucreaza in divizia Air & Sea, dintre care 180 in cele opt locatii din Germania.

Acestia planifica si implementeaza solutii logistice de transport aerian si maritim la nivel mondial pentru clientii dintr-o gama larga de sectoare diferite. Pe langa furnizarea serviciilor de transport, activitatea include, de asemenea, servicii suplimentare, precum vamuirea, depozitarea, ambalarea, inspectia calitatii sau gestionarea retururilor, precum si servicii de containere consolidate sau concepte multimodale inainte si dupa transport.

„Oferim angajatilor nostri oportunitatea de a profita de o noua perspectiva si suntem incantati ca au gasit in Gebrüder Weiss un cumparator care va proteja existenta continua a companiei si va pastra locurile de munca”,

spun cei doi directori ai Ipsen Logistics GmbH, Eduard Dubbers-Albrecht si Hans-Christian Specht.

Articole similare

Ad