Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Gefco investeste intr-un nou hub la Frankfurt

Gefco investeste intr-un nou hub de transport aerian, in cadrul aeroportului Frankfurt din Germania, consolidandu-si astfel reteaua Overseas de 80 de hub-uri si depozite din intreaga lume. Operatiunea face parte din seria solutiilor personalizate Gefco, de transport multimodal oferite clientilor sai industriali, pentru a raspunde necesitatilor de productie si a facilita operatiunile comerciale ale acestora, in zonele lor strategice de dezvoltare.
 

Nou hub aerian, aflat in imediata vecinatate a aeroportului international din Frankfurt, permite clientilor companiei sa beneficieze de numeroasele rute aeriene si optiuni de servicii, avand in vedere ca Frankfurt se numara de mai multi ani printre cele mai mari aeroporturi de transport de marfa european. Incarcaturi aeriene de marfa provenind din intreaga lume sunt manipulate si receptionate aici inainte de a fi transportate catre destinatiile lor finale, in special in Germania si Europa de Est, precum si in restul lumii. Hub-ul din Frankfurt dispune de acces aerian, feroviar si rutier si se bucura de o pozitie centrala, precum si de o infrastructura moderna.
Alaturi de platformele aeriene de la Paris, Shanghai si Hong Kong, noul hub raspunde principalelor probleme cu care se confrunta clientii industriali: flexibilitatea solutiilor, optimizarea costurilor de-a lungul lantului de aprovizionare, reducerea timpilor de livrare si gestionarea fluxurilor globale complexe.
Hub-ul aerian din Frankfurt permite GEFCO sa propuna clientilor sai internationali, in special tarilor din CSI (Comunitatea Statelor Independente), o oferta atat competitiva cat si fiabila, prin gruparea tuturor fluxurilor aeriene de export si de import intr-un punct unic.
La Frankfurt, Gefco furnizeaza si servicii cu valoare adaugata, precum formalitati vamale si solutii personalizate pentru clientii sai prezenti in diverse sectoare de activitate: automotive, productie, sanatate si FMCG.
Grupul ofera de asemenea si solutia de transport „High & Heavy“, proiectata special pentru transportul marfurilor grele si voluminoase.

Articole similare

Ad