AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Geodis a semnat un parteneriat comercial cu Hellmann si isi consolideaza activitatile din Marea Britanie

Geodis a semnat un nou parteneriat comercial cu omologul german major Hellmann pentru a-si consolida activitatea transfrontaliera Distribution & Express dintre Franta si Germania. Cele doua companii colaboreaza deja pe piata din Marea Britanie. In cadrul noului parteneriat, care va intra in vigoare la 1 septembrie, numeroase filiale ale retelei Hellmann vor fi folosite zilnic pentru a conecta Franta cu toate marile regiuni industriale germane si vor oferi un timp mediu de livrare de 48 de ore. La randul sau, Hellmann va incredinta lui Geodis livrarile sale franceze. „Acest parteneriat il pozitioneaza pe Geodis ca lider al industriei in ceea ce priveste comertul dintre Franta si Germania”, a declarat Stéphane Cassagne, EVP, Geodis Distribution & Express. „Va oferi o retea transfrontaliera unica care va permite clientilor nostri sa se bucure de termene de livrare atractive intre ambele tari. „Lucram cu succes cu Hellmann in Marea Britanie de cateva saptamani. Cu relatia noastra ferm consolidata, asteptam cu nerabdare sa extindem aceasta colaborare.”
Ca raspuns la cresterea rapida a activitatii de comert electronic, compania a lansat Geodis e-Logistics, o noua platforma digitala pentru procesarea comenzilor in timp real si care ofera companiilor un nou nivel de logistica pentru a le ajuta sa-si creasca vanzarile online. Aceasta este sustinuta de reteaua de depozite de comert electronic si cele de transport din locatiile Geodis din intreaga lume. „Criza actuala a beneficiat de comertul electronic, un canal fundamental de vanzari care se confrunta cu o crestere accelerata profunda, din Franta pana in China prin Statele Unite”, a explicat Lombard. „Pentru a raspunde acestei noi cerinte a consumatorilor este necesar ca marcile sa poata orchestra atat comenzile cat si inventarele, in timp ce depasesc obstacole logistice majore. Acesta este motivul pentru care a fost dezvoltat Geodis e-Logistics.”
Grupul francez a mai declarat ca isi consolideaza activitatile cheie pe piata din Marea Britanie, punand un accent mai mare pe logistica contractuala si transportul de marfa. Astazi, grupul este prezent in 11 locatii din Marea Britanie, deservind clienti locali si internationali cu solutii de transport si logistica. „Cu aceasta miscare, ne propunem sa asiguram o oferta consolidata si specializata clientilor nostri din Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord, precum si tuturor companiilor din afara Regatului Unit care desfasoara activitati acolo”, a declarat CEO-ul Marie-Christine Lombard. „Concentrarea pe fluxurile comerciale internationale catre si dinspre Marea Britanie, precum si serviciile dedicate de logistica contractuala pe aceasta mare piata nationala, ne vor permite sa raspundem mai bine nevoilor de afaceri ale clientilor nostri.” Ca urmare a alegerii strategice de a servi piata din Marea Britanie printr-o retea cu proprietate integrala, Geodis a decis „sa intrerupa activitatile de Distribution&Express care sunt desfasurate de companiile partenere."
 

Articole similare

Ad